Saturday, February 9, 2019

Cara Ampuh Menampilkan Compliance Test UBNT

Cara Ampuh Menampilkan Compliance Test UBNTSalam jumpa ..... Gimana kabarnya bro,  sehat kan ? Alhamdulillah.... Kali ini ane mo nulis artikel tentang Compliance Test yang ada pada produk Ubiquity. Sebenarnya Compliance Test ini ada juga di dalam produk Tp-Link, hanya saja namanya yang berbeda yaitu Test Mode. Mungkin kapan-kapan ane bahas tentang Test Mode jika ada kesempatan menggunakan produk Tp-Link lagi. Bagi ente yang sudah malang-melintang di dalam dunia persilatan ubiquity pasti sudah tidak asing lagi dengan compliance test, tapi bagi ente yang masih baru bermain produk ubiquity mungkin masih bingung. Karena saat ini produk ubiquity yang baru sudah tidak ada lagi fitur compliance test.

Apa Sih Compliance Test ?
Compliance Test merupakan pilihan country atau negara yang ada disetiap perangkat internet. Biasanya muncul pada saat pertama kali kita mau login ke produk tersebut. (maaf kalo salah)

Guna Compliance Test Apaan ?
Menurut ane, Com Test atau Test Mode adalah sebuah pilihan country yang ditujukan hanya untuk tester aja. Karena jika kita pilih negara selain Compliance Test maka frekwensi yang muncul pada saat kita scan SSID suatu perangkat hanya terbatas (bisa ane bilang lebih fokus sih).

Beda Compliance Test dengan Country Lainnya ?
Jika kita pilih Compliance Test sebagai country maka saat melakukan scanning, frekwensi yang muncul banyak sekali (mulai dari yang legal - ilegal). Namun jika kita pilih country selain Com Test, maka frekwensi yang muncul hanya beberapa saja (ex. Country Indonesia hanya muncul 16 frekwensi).

Kenapa Compliance Test Sekarang TIdak Ada ?
Menurut ane, pihak ubiquity sengaja menghilangkan country tersebut karena mungkin ada yang menyalahgunakan fungsinya. 

Apa Bisa Compliance Test Diaktifkan Lagi ?
Bisa

Caranya ?
Silahkan lanjut aja baca sampai bawah...

Memunculkan Compliance Test


Alat yang dibutuhkan :
1. Komputer atau laptop
2. Software Putty (jangan sampek salah baca bro ^^), bisa ente dapatkan gratis di internet
3. Command atau perintah untuk mengaktifkan country compliance test

Langkah-langkahnya :
1. Nyalakan PC atau laptop kemudian hubungkan dengan perangkat ubiquity
2. Reset dulu produk ubiquity tersebut (jika masih baru tidak perlu)
3. Buka software Putty
4. Masukkan IP default produk Ubiquity tersebut lalu klik Open
Cara Ampuh Menampilkan Compliance Test UBNT

5. Setelah itu akan muncul sebuah tampilan command prompt
6. Masukkan Username & Password produk tersebut (default : ubnt, ubnt) lalu akan keluar tampilan seperti dibawah ini
Cara Ampuh Menampilkan Compliance Test UBNT

7. Kemudian pilih command / perintah yang cocok dengan versi firmware perangkat ente
Untuk firmware 5.5.8
echo “radartool cactime 1000″ > /etc/persistent/rc.poststart
echo “echo ‘
atau bisa juga pakai yang ini
\n’ >> /etc/ccodes.inc” >> /etc/persistent/rc.poststart
chmod +x /etc/persistent/rc.poststart
cfgmtd -w -p /etc/
reboot

Untuk firmware 5.5.9 Up
touch /etc/persistent/ct
save
reboot
Copy command tersebut kemudian paste pada kolom command prompt (no. 6 diatas). Tunggu hingga muncul tulisan REBOOT, lalu tekan ENTER. Jangan kaget, karena perangkat akan booting beberapa saat.

8. Setelah perangkat selesai booting, silahkan cek pada pilihan country. Jika masih belum muncul berati ada yang salah. Silahkan dibaca dengan teliti.....

Dan gambar di bawah adalah country compliance test  pada litebeam yang ane gunakan untuk scan frekwensi. Coba ente bedakan dengan setingan ente yang masih menggunakan country selain com test.
Cara Ampuh Menampilkan Compliance Test UBNT

OK, ane rasa sudah cukup penjelasan mengenai compliance test, jika ente maasih belum mengerti silahkan tulis pertanyaan di kolom komentar yang sudah disediakan atau tonton langsung video ane di bawah ini. Selamat mencoba semoga sukses. Sampai jumpa pada artikel menarik selanjutnya.

Pst. GUNAKAN FITUR INI DENGAN SEBAIK-BAIKNYA


Friday, February 1, 2019

Jangan Membeli Redmi Note 7 Sekarang

Jangan Membeli Redmi Note 7 SekarangSalam jumpa dengan laresawoo bro, pada kesempatan ini ane mo nulis artikel yang mungkin berbeda dengan biasanya. Karena artikel ini gak ada di dalam kategori yang ada di atas karena masuk ke dalam daftar Lain-Lain. OK, langsung aja yak .... Ente pasti sudah denger banyak tentang smartphone-smartphone baru yang sudah keluar atau bahkan yang masih berada dalam kapasitas kabar burung. Salah satunya adalah Redmi Note 7, ane yakin dari sekian banyak yang baca artikel ini sudah ada yang membelinya. Jujur aja, ane tergila-gila ama ni smartphone. Tapi ane berusaha bertahan untuk gak beli redmi note 7 sekarang. Mau tau alasannya ? budayakan membaca sampai habis yak ^^

KAMERA
Sekilas mengenai redmi note 7, ane langsung terpikat dengan ini gadget karena ane rasa apa yang di usung oleh redmi note 7 cukup memperlancar pekerjaan ane nantinya. Mulai dari kamera, redmi note 7 di bekali dengan kamera belakang 48Mp dan 5Mp. Gimana ane gak ngiler liat kamera segitu gede, bisa-bisa ane jadi gak inget pulang ini (hunting konten). Sedangkan untuk ente yang suka serfie, ane rasa dengan 13Mp pada kamera depan sudah cukup untuk gaya-gayaan. Bahkan ane yakin, jika dipakai untuk "kamera jahad" bener-bener akan mantul. Tapi buat ane kamera depan segitu sudah lebih dari cukup, karena ane gak gitu suka selpi-selpian. Paling kamera depan ane pakai buat potret syarat-syarat proyek dari luar negeri yang butuh photo diri dengan memegang beberapa ID.

BATERAI
Masuk ke bagian baterai, redmi note 7 dibekali dengan baterai 4000mAh. Ini sudah hampir menjadi syarat mutlak bagi ane dalam mencari atau membeli sebuah smartphone baru. Karena ane gak begitu suka bawa-bawa power bank pas lagi jalan, paling banter cuma charger yang ane bawa.

FITUR
Dan yang terakhir adalah sistem Gyro, mungkin banyak yang gak peduli atau memperhatikan hal ini. Karena tidak semua orang butuh fitur ini, tapi ane ...... sudah yakin pasti butuh. Ente ga tau buat apa fitur gyro ? ..... Gyro ane artikan fitur kamera DSLR dalam bentuk minim dengan fitur ini ane bisa membuat photo panoramic sphere. Bingung lagi dengan istilah panoramic sphere ? Kalau ini lebih baik ente tanya ke mbah gugel aja, yang jelas photo-photo dengan efek panoramic sphere bisa ane jual online.

Meskipun cuma tiga sistem yang ane tulis diatas, tapi ane juga tidak menutup mata dengan fitur-fitur yang lain. Sengaja ane gak tulis karena kebanyakan sama dengan smartphone-smartphone yang lain. Seperti display, chipset, cpu, gpu dan lain-lain.

Nah.... dengan penjelasan diatas kenapa ane masih belum meminang ni gadget..... ? cekidot ...

ALASAN BELUM MEMBELI REDMI NOTE 7


Ane pengen nunggu yang redmi note 7 pro keluar dulu, setelah itu ane pengen compare

Nah.... buat ente yang sudah terlanjur beli redmi note 7 semoga gak akan nyesel nanti ya bro... Karena menurut kabar, yang versi pro kameranya sudah memakai punya Sony. Prediksi ane sebelum lebaran kemungkinan redmi note 7 pro sudah rilis. 

Jadi cuma satu itu alasan ane belum beli redmi note 7 sekarang,  OK sob, tunggu aja tanggal mainnya.... yang versi pro pasti keluar dan semoga tidak menjadi barang ghoib.



Sunday, January 6, 2019

Tips Agar Balita Tidak Takut Potong Rambut

Tips Agar Balita Tidak Takut Potong Rambuthai broo....... sumpah lama banget gak update artikel. Entah tiba-tiba muncul rasa males dan ditambah lagi ada kerjaan real yang sangat menyita waktu dan logika. Tapi ya sudahlah, yang jelas untuk saat ini ane mumpung lagi niat untuk nulis ha-ha-ha-ha. Sebenarnya ini sedikit banyak masih bisa dihubungkan dengan logika, tapi menurut kabar yang beredar di sono noo.... hampir semua laki-laki berpikir menggunakan logika dan wanita berpikir menggunakan perasaan. Entah itu bener ato gak, yang jelas kalau ane tetep logika lebih besar daripada perasaan. Karena artikel ini 90% ditujukan buat emak-emak atau yang mau jadi emak-emak yang sebab hampir semuanya yang ngurusin balita sejak lahir adalah para emak-emak. Sebenarnya masalah ini mungkin ada yang menganggap tidak begitu penting, tapi bagi emak-emak yang punya jiwa gaul maka model rambut pasti diperhatiin. Dan untuk mendapatkan model rambut yang diinginkan yang pasti harus dateng ke barbershop atau bisa juga ke potong rambut madura.

Langsung aja ke pokok permasalahan. Mungkin emak-emak atau bapak-bapak ada yang mengalami pada saat dede bayi atau balita rewel nangis ketakutan ketika mau dipotong rambutnya ? entah itu di salon, barbershop atau potong rambut madura. Sebenernya hal ini bisa terjadi karena si balita belum pernah melihat atau mengunjungi tempat tersebut. Padahal masa-masa balita adalah masa-masa tingkat keingintahuan berada pada tingkat dewa. Mungkin beberapa tips dari saya dibawah ini bisa mengatasi masalah tersebut!

Balita Takut Potong Rambut


A. Tips bagi yang punya balita takut potong rambut

1. Belikan mainan gunting plastik & ajak bermain potong-potong rambut
2. Ajak main ke tukang atau temen yang kerjaannya jadi tukang potong rambut
3. Jangan ajak ke barbershop dan kawan-kawannya pas ada balita nangis waktu di cukur
4. Ajak balita pas ente potong rambut

B. Tips balita bawah 1 tahun & yang hendak akan mau punya balita

1. Ajak balita (setelah cukup umur) pas ente mau potong rambut
2. Jangan cukur rambut balita dengan cara dicuri-curi (pas tidur dll.)
3. Setelah cukup umur dan waktunya cukur, ajak langsung ke tukang cukur

Dan salah satu penyebabnya menurut ane adalah memotong rambut balita pada saat tidur (dicuri-curi). Jadi jika emak-emak atau bapak-bapak gak pengen si dede takut dengan yang namanya tukang cukur atau gunting cukur, ajaklah sesekali mereka berbaur dengan tukang cukur dan alat-alatnya (guntinglah paling gak). Karena balita nangis sebenernya bukan karena takut akan tetapi karena mereka belum familiar dengan alat dan suasana yang ada pada saat itu. Seperti pepatah mengatakan "Tak kenal maka tak sayang", nah loh.... makin nglantur kan nulisnya ha-ha-ha-ha. Tapi gak ada salahnya buat emak-emak berpikir sejenak menggunakan logika berdasarkan pepatah diatas. Jujur, artikel ini ane tulis berdasarkan pengalaman pribadi pada si jagoan ane "Jagad Raya".

Dah gitu aja tips dari ane, semoga yang punya masalah seperti diatas bisa mencoba dan berhasil. Jika ada salah tulis ataupun kata-kata, ane mohon maap. Sampai jumpa pada artikel selanjutnya.


Wednesday, October 17, 2018

Cryptocurrency Exchange To Reduce Trade Losses

Cryptocurrency Exchange To Reduce Trade LossesSince the popularity of crypto-currencies rises, much more people ponder over it and make use of the blockchain technologies for transaction, transfer, swap. Fast as well as affordable crypto-currency deposit/withdrawals boosts the likelihood of the introduction in to everyday life through reducing the actual barriers in order to entering cryptology. With the Topex. io forex trading platform risks related to trading tend to be decreasing, permitting tradersto conserve finances in the event of errors. 

The actual exchange from the crypto-currency among themselves as well as for fiat foreign currency is mainly performed on central trading trades, where the common capitalization of the particular foreign money is determined. United states exchange Poloniex is the biggest exchange when it comes to trading volume level, with border trading, instead low commission rate and higher level of protection, but will not exchange, because deposit as well as withdrawal, associated with fiat cash. It is a hurdle for traders when getting into crypto-currencies marketplace.


Topex ICO

ICO allows you to manage new jobs on the block-chain network, getting investments, release tokens, which often represent a fundamental asset.

Trading Platform
Topex. io is really a crypto-currency swap with a every day profit submission between TPX token cases and payment for industry losses. The amount of settlement will be determined based on the amount of negative dealings in relation to the entire volume of unfavorable transactions associated with other customers.

Topex Economic
At this time, crypto-currencies are believed as an eye-catching investment fixed and current assets, characterized by large profitability. In trade trading buyers face different risks, mostly a group of market place risks connected with changes in the associated with financial property. Topex. io economic type is directed at reducing sector risks inside the trade involving crypto money and redbull currency, this process helps to may help entrance buffer to crypto-currency market. using a systematic way of reducing the particular uncertainty connected with trade inside crypto currency exchange, will allow people to create a fresh generation trade. Topex. io’s exchange unit allows you to off-set volatility hazards for dealers through loss-compensation transactions. Topex. io is actually a new creation exchange.

Topex Security
When you use services that will store information regarding user addresses, wallets, and so forth the most prone part will be information together with passwords and also keys coming from user billfolds. The hash tables are usually distributed for the servers since separate info segments. While hacking also several hosts, an enemy cannot acquire all the information tips, passwords and private given customer. The sensory network makes use of additional information regarding the device, Internet protocol address, activities.

Roadmap
Stage One
July - September 2017
Idea of creating of Topex.io, analysis of competitors, need to create a project, search for a team, consultations with specialists in specialized fields.
October - December 2017
Approbation of the idea, preparation of WhitePaper, development of the economic model and its description, team approval.
January - March 2018
Topex.io website development, registration in social networks, development of personal account and bounty campaign.
April - June 2018
Development of the legal part of the project and search for a country with legal regulation for the registration of a company with the status of limited liability.
July - October 2018
Announcement of the project. Pre-marketing among early investors. Preparation for the ICO.

Stage Two
November 2018 - January 2019
Development of a full-fledged exchange platform with a minimal functional set, debugging of the system, verification of security systems.
February - April 2019
Announcement of the first beta version of the platform with a minimum set of trading  pairs, beta testing, debugging of the loss compensation system.
May - July 2019
Release of the Topex.io trading platform, as a full-fledged financial instrument for the exchange of crypto currency.
August - October 2019
Development of social tools for traders.
November 2019 - January 2020.
Development of a system for analyzing rise or fall of prices in the crypto-currency market.

For more information  : WEB - WHITEPAPER
my profile



Friday, October 5, 2018

Published Secondary Digital Content

Published Secondary Digital ContentIt is possible to buy promote digital content material, such as comics, game products and songs that you want to see others.  We shall provide a safeguarded cloud technique called “Decentralized Security System” (DSS) through the use of blockchain engineering. And we are going to create a P2P - design distributed supplementary content system. We have main products about online mobile games. Also, we available in app store (android and iOs). A digital content deal on sent out secondary market place. A new blockchain economic age for the site owners, creators along with users. ASOBIMO DApps software will make a digital content about the secondary niche categories a valuable advantage for all functions, and provide some sort of secured stock trading experience at the minimal charge and frictionless.

The problem is …
A digital content is often too straightforward to copy. Exactly how allow written content redistribution functions for people, creators along with publishers?

ASOBIMO Solution


With these problems, we ASOBIMO will provide services that will overcome these problems with a system called DSS (Decentralized Security System). With this system the issue of article theft will be resolved, because we will provide a copyright label in your article.

For Example
You can sell various kinds of rare items or games in our store. You can take advantage of cryptocurrency in making transactions. Besides, you can also sell digital comics then exchange them with cryptocurrency. Or if you have expertise in combining various types of music, you can also sell it in our store and produce cryptocurrency.

With the DSS system (Decentralized Security System) your content will not be able to be sold again by others, because we grant patents to your content in our store. While for those of you who act as buyers, you can buy various kinds of content at relatively cheap prices. 

Naga Virtual
ASOBIMO and SWITEX Gmbh with each other developed NAGA Virtual, system for in-game ui items within ASOBI MARKETPLACE. Gamers can get or market in-game digital items separately or via a game author. Other than that, we offer a safe, reasonable, and contemporary market for any kind of games as well as virtual products. Essentially items trading, the site owners don’t receive much earnings, but due to NAGA Virtual’s publisher welcoming platform, they might get their cash in on the dealt amount.

Easy to use it
“The current DRM (Digital Rights Management) remains to be incomplete plus its difficult intended for private people to use the idea. However , we shall provide a best DRM applying blockchain, which often enables individuals to easily safeguarded their a digital content.

Our Roadmap
December 2018
Provide ASOBI WALLET
Enable the usage of ASOBI COIN in ASOBIMO and other companies games
Launch ASOBI MARKET, Distributed Secondary Content Platform for in-game item trade
March 2019
Provide Distributed Secondary Content Platform for digital books and comics at ASOBI MARKET
Juni 2019
Provide Distributed Secondary Content Platform for music, movies, e-tickets etc. at ASOBI MARKET
December 2019
Enable the usage of ASOBI COIN in over 1000 games

Token Allocation
50% for token sale
At the ICO we will sell 50% of the tokens to ensure liquidity
20% for team and advisors
We will secure 20% of the tokens for team and advisors.
Lockup for 180 days.
10% for bounty
We will have the bounty program. No lock-up.
10% for airdrop
We will distribute 10% of the tokens for ASOBIMO game users.
No lock-up.
10% for reserve
We will keep 10% of the tokens as a backup.
Lockup for 360 days.

So, with this platform, I'm sure online game players who have rare items will be happy to buy and sell here. Because they can exchange these items with cryptocurrency. 


Monday, October 1, 2018

Cara Aman Memperbanyak Follower Twitter

Cara Aman Memperbanyak Follower TwitterSelamat sore, malam, pagi dan siang...... Sebelum ane lanjutin ke pokok bahasan memperbanyak follower twitter, ane mau jelasin judul artikel ini kepada ente-ente biar nanti ane ga merasa berdosa. Mungkin bagi ente yang mainan twitter hanya sebatas iseng atau biar kek orang-orang maka artikel ini mungkin sedikit sekali gunanya bagi ente. Tapi jika ente bermain twitter bertujuan untuk kerja (baca : cari duit online) maka kemungkinan besar artikel ini akan bermanfaat. Kenapa ane bilang kemungkinan ? Karena pemikiran setiap orang berbeda-beda, belum tentu ente bilang bermanfaat tapi menurut orang lain tidak. Yang jelas teknik ini sangat berguna bagi mereka yang mengikuti program bounty atau sering disebut sebagai "bounty hunter". 

PERINGATAN : ane gak memaksa ente mengikuti trik ini, jika terjadi sesuatu hal maka ente harus menerima segala resikonya.

Yang perlu dipersiapkan yang jelas yaitu akun twitter dengan sedikit atau banyak follower. Kemudian apa saja yang harus ente lakukan setelah punya akun tersebut ? Simak penjelasan singkat dibawah ini !

Trik Mendapatkan Follower Twitter

1. Masuk ke akun twitter ente masing-masing
2. Cari proyek yang ente ikuti
3. Lihat cuitan proyek tersebut yang banyak like & share
4. Follow mereka-mereka yang like & share tersebut
5. Tunggu sehari atau dua hari, DONE !

PENTING !
Perhatikan nomer 4 diatas ! Ente harus berhati-hati dalam melakukan follow, jika tidak maka ente siap-siap dipenjara .... Ha ha ha ha ..... Demi keamanan akun ente mungkin lebih baik kita bermain safety seperti ini :

  1. Lihat siapa saja yang like & share pada salah satu cuitan proyek yang ente ikuti
  2. Sebisa mungkin jangan mem-follow akun abal-abal alias akun tuyul
  3. Lihat dibawah nama & username mereka
  4. Usahakan mem-follow yang ada tagar tentang kriptokurensi
  5. Abaikan mereka yang tidak ada tagar atau tagar yang isinya #follow, #followback dsb.
  6. Jangan mem-follow dengan membabi buta, kasih jeda waktu
  7. Target mem-follow maksimal 20 orang per hari (target ane)
Setelah semua sudah ente lakukan, silahkan cek esok hari. Jika ente melakukannya dengan benar ane yakin follower ente akan bertambah dengan sendirinya. Dan follower yang ente dapatkan 99% tidak akan lepas, asalkan yang ente follow benar-benar akun mereka yang asli bukan akun bayangan atau akun tuyul atau apalah.

Karena ENTE butuh MEREKA & MEREKA butuh ENTE
Semoga sedikit trik ini bisa membantu sobat laresawoo dalam mendapatkan follower twitter dengan cara yang aman dan natural. Karena ada hubungan simbiosis mutalisme. Selamat mencoba! 


Wednesday, September 26, 2018

Real Estate Evolution In Future

Real Estate Evolution In FutureThe success of the Leaxcoin platform will be totally achieved with a global community, founders, ambassadors, members, real estate specialists and experienced developers, who integrate, with the necessary tools, into all the real estate processes and regulatory agencies of property registration for the blockchain. Who offers digital transactions to buy and sell real estates nowadays? The technology adopted by the real estate managers nowadays is the 2.0 version, where all the registry process of a property is done without any connectivity or standardization in several underdeveloped countries, every time generating higher taxes and slower processes. In fact, technologies have exponentially grown and had an impact on billions of people all over the  world.

Problem
In addition to a great amount of time to find what they want, keen buyers are forced to enter their data into portals and third parts, thus increasing the costs, reducing innovation and inhibiting potential investors and buyers of the sector. 


PROPERTY REGISTRY LEAXCOIN

Our aim is to ensure the feasibility of the real estate transfer. We can claim that we are a large Global Community, building a bridge to integrate the Leaxcoin platform with real estate organizations and registrars, complying with the jurisdiction of every country, state or city – thus guaranteeing authenticity and legal legimacy. Together we can go much further and make this integration with the Leaxcoin technology possible in real estate transactions! 

Support and Community leaxcoin

Leaxcoin, a community-based initiative, is a real open source project created by a global community of developers, engineers, executives, designers, academics, economists and blockchain enthusiasts, who have committed to including Leaxcoins into the main crypto currencies and making the decentralized technologies accessible to everybody. 

Ambassadors Program
Ambassadors will be in charge of the management and legal agreements between the  countries, cities and regions of their activity or specialty, helping and concluding agreements with real estate registrars involved in the Leax platform. 

Leaxcoin Wallet
The actual Leaxcoin budget will be completely developed within the Ethereum blockchain network, that is encrypted to prevent fraud as well as theft, getting the following features :

RECEIVING
obtaining from any person on the Leaxcoin network.
PURCHASE
purchase Leaxcoins within the ICO time period.
TRANSACTION
all of the transactions is going to be registered within the Ethereum blockchain network, as well as users may verify each and every transaction, that cannot be removed
FEES
every transaction needs a fee (gas price), which is, a fee towards the network servicing and to praise the users who else process these types of transactions on the computers (we use the Ethereum network), to keep the system incorruptible, secure, running as well as fully dispersed.

COMMUNITY MANAGERS
Community Managers will aim at helping the local community develop meetups, lectures, events, support and publicity of the Leaxcoin Project. Every community needs some incentives to continue being fair and cooperative with all members. Our community will be rewarded with improvements on the platform. 

Target
Cryptocurrencies challenge present economic constructions and allow immediate transactions without any interference associated with third components, such as banking institutions and authorities. The demand with this market is higher, some cryptocurrency exchanges reach more than one billion dollars dollar within daily revenues.

Token Detail
Name : LEAXCOIN
Symbol : LEAX
Decimal : 18
Token Total : 2.000.000.000
Type : ERC20
Pre-ICO & Private ICO : 50%  (1.000.000.000)
Awards and Reservation  Community : 23% (460.000.000)
Bounty : 15% (300.000.000)
Team (frozen 12 months) : 12% (240.000.000)

If my article above useful, please share as much as possible. If this information is deemed incomplete, please visit the official media below!

Monday, September 24, 2018

Decentralization Professional Generated Content

Decentralization Professional Generated ContentTypically the superior articles generators plus communicators present high-quality written content to Fb, Zhihu (China Quora), Jinri Toutiao and so on Content machines, viewers, and even com-municators could mine CBNT tokens by simply posting information, sharing, writing comments, and choice etc . about the CBNT software. In the early stages, CBNT will also consider blockchain engineering and economical management material.

CBNT mining mechanism

About the CBNT software, how many CBNT tokens might be mined any time content inventors publish a write-up? The most important take into account the content gold mining incentives could be the content good quality. The value of state-of-the-art content about CBNT mostly comes from typically the mining habits of visitors.

Token Amount
Area of the mining associated with the people is derived from the quantity of tokens placed. The more to-kens held, the greater the weight in the mining benefit and the a lot more the mining or prospecting incentives will probably be rewarded down the road.

Contribution Value
When the user desires to share much more mining bonuses, he must continuously enhance his factor value.

Sharing
Next, the behavior associated with evaluating the importance of high-quality content material is forwarding and spreading. Users may share good-quality content with buddies and can also generally be shared with social networking. When discussing is successful, this records exploration behavior, and also the content worth will also improve.

Commenting
Audience that publish quality commentary on written content. If the feedback is well-liked by others, the two reviewer as well as author might be rewarded gold mining incentives, and then the contribution associated with the reporter will be extra as the variety of likes improves. (Users can simply get similar to incentives whenever they like along with comment on a few possibilities, and if their very own comment is usually liked, they might get the side of the bargain value and stuff like that incentives. This may encourage people to make far more high-quality opinions but not junk content.)

Liking
Every single effective just like on excellent content (both users using a higher side of the bargain value and also users together with lower info value) can easily increase the associated with your content's mining offers.

CB Value
Every mining will certainly consume a particular CB worth. The content exploration will eat a certain CLICKBANK value every time, and one hundred points is going to be added to the actual CB benefit every twenty four hours.

Mining Behavior Rank
Using the held expression amount, share value, exploration behavior (likes/shares/comments etc.) and the mining or prospecting behavior get ranking, the gold mining incentive benefit will be computed.

CBNT’s token handle is the caibao token, with reference to the China's characters with regard to wealth as well as treasure. CBNT token cases will have the best of getting into the Caibao room.

CBNT Account & Registration System
CBNT will provide an entire account sign up system, as well as users should complete accounts registration through mobile phone quantity. After getting into the CBNT system, we are going to assign a distinctive digital identification and CBNT digital budget to the consumer. The system will certainly encrypt all of the user information to ensure customer privacy. Simultaneously, in order to make sure the genuineness of local community users, id authentication is needed before taking part in mining bonuses.


CBNT Token Allocation

Decentralization Professional Generated Content

CBNT Team Plan
March 2018 : 
CBNT project start-up
Preparation for the business rules
Process design
Communication with content creators, etc.

July 2018 :
Complete product prototype and business rule model
CBNT token generation
Project development continues.

August 2018 :
Listing of CBNT official website.

September 2018:
Listing of CBNT Beta version; invite community members to form a beta team and complete a system test.

October 2018 :
Listing CBNT 1.0 version
Available for IOS and Android users.

September 2019 :
Gradually achieve group wisdom decision-making, and establish a self-operated distributed community with ecosystem co-construction, community co-governance, and revenue sharing, and in which each CBNT holder can participate in community elections, business decision-making activities, etc.
I think this is great project for future, and don't forget to write carefully and after that mak your decision. Make the better future with us !